Studentski centar Pale: Ima mjesta i za one koji nisu studenti

Studentima je obezbijeđeno sve, zbog čega iz doma u Palama navode da mogi parirati svjetskim studentskim centrima.


sc pale
Foto: Studentski centar Pale / Princip.news

Javna ustanova “Studentski centar Pale” moderno je opremljeni dom za smještaj studenata, ali i gostiju po veoma povoljnim cijenama, piše Princip.news.

Uslovi doma se usklađuju sa potrebama korisnika, te je studentima obezbijeđeno sve, zbog čega iz doma u Palama navode da mogi parirati svjetskim studentskim centrima.

U sklopu Studentskog centra nalaze se tri odvojena objekta. Dva objekta namijenjena su za smještaj i ishranu studenata, i to sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama koje posjeduju kupatilo i Wi-Fi. Takođe, oba objekta posjeduju restoran.

U sklopu trećeg objekta nalaze se sportski sadržaji: sala za stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, pikado. Zatim, tu su čitaonica, biblioteka, TV sala, internet sala, kafeterija.

Park je uređen, teretana na otvorenom i u zatvorenom prostoru je u tenderskoj proceduri.

Pored toga ovaj “studenjak” na Koranu posjeduje i otvorene sportske terene za košarku, odbojku i mali fudbal.

Osim smještaja za studente, u domu mogu da odsjednu i gosti, i to po veoma povoljnim cijenama.

 – Za treća lica cijena noćenja je 25KM, ishrana 5KM po obroku, i uz to plaća se boravišna taksa u iznosu od 3 KM. Postoji mogućnost popusta za veće grupe, navode iz Studentskog doma.

Cijena ishrane na mjesečnom nivou za treća lica iznosi 40 KM za pun pansion, 35 KM za polupansion, dok noćenje sa doručkom iznosi 30KM.

Cijena izdavanja trokrevetne sobe za treća lica je 300 KM ukoliko u sobi boravi jedna osoba, 350 KM ukoliko borave dvije osobe i 400 KM ukoliko u sobi borave tri osobe.

Kapaciteti doma još uvijek nisu popunjeni, te zainteresovani mogu naći svoj smještaj

Ono što je bitno za studente jeste da je smještaj besplatan, a ishrana za sva tri obroka dnevno iznosi 4,20 KM, što na mjesečnom nivou iznosi 126 KM za sva tri obroka.