Studentska dešavanja: Događaj koji smo čekali – Garden of Dreams w/ After Affair u RTV Domu

Nakon novogodišnjih praznika i malo duže plesne pauze, vrijeme je da opet obujemo svoje plesne cipelice jer nas očekuju mnoge poslastice iz sarajevske Bašte snova.


Garden of Dreams RTV Dom

Garden of Dreams najavljuje eksploziju noviteta – Prvi party nove plesne sezone rezervisan za RTV dom sa After Affairom

Nakon novogodišnjih praznika i malo duže plesne pauze, vrijeme je da opet obujemo svoje plesne cipelice jer nas očekuju mnoge poslastice iz sarajevske Bašte snova.

Prva od njih je događaj 11. februara, koji nas vodi u dobro poznati prostor sa potvrđeno najboljim zvukom, Studio 1 RTV doma, u kojem će nastupati svima omiljeni After Affair, ali ovoga puta u sasvim novom izdanju.

Naime, tokom sedam godina svog postojanja, After Affair je težio da uvijek pruži dašak nečeg novog, inovativnog, zbog čega su se i ponajviše isticali, pored sjajne muzike koju su dostavljali svojoj vjernoj publici. Shodno tome, muzički bunt protiv stereotipa i svakodnevnice, poslije punih sedam godina spakovan je u novo ruho pod nazivom After Affair Hybrid DJ set te će isti sa sobom donijeti novu tehničku postavku, ali i novog člana After Affair projekta, muzičara i umjetnika – Mirzu Rahmanovića, publici poznat pod imenom Indigo. Čovjek čije ime stoji iza brenda AA i osoba koja živi muziku, Bonjasky i Indigo će 11. februara ukrstiti svoje muzičko umijeće i pružiti publici noć o kojoj će se dugo pričati. S

Za potpuni audio vizuelni ugođaj, Garden of Dreams organizacija će za sve prisutne prirediti specijalni animation show koji će raditi bh. dizajner i animator, Dino Hujić, čije će animacije biti inspirisane novim herojima, nove ere.

„Jako sam sretan što mogu najaviti da će 2023. biti godina puna noviteta te da ćemo  našu baštu snova obogatiti sjajnim dodađajima i oobojiti najšarenijim bojama do sad. Zajedno sa našom publikom, sa nestrpljenjem iščekujemo 11. februar, ali i mnogo drugih datuma i projekata koje ćemo uskoro predstaviti.“ – izjavio je Renad Čelik, ispred Garden of Dreams organizacije.

Karte za događaj Garden of Dreams w/After Affair Hybrid DJ set u RTV domu možete kupiti preko kupikartu.ba. Ograničen broj early bird ulaznica je dostupan na KupiKartu.ba po cijeni od 15 KM. Kada se early bird ulaznice prodaju, cijena ide gore! Ulaznice će biti dostupne i na platformi NFT-Tix.com.

Vidimo se na plesnom podijumu Studija 1, it's time to dream!