Studentica profesoru slučajno poslala esej s užasnim nadimkom koji mu je dala

Studiranje bismo mogli komotno nazvati još i 'sramoćenje' jer je bezbroj situacija u kojima se studenti crvene pred profesorima. Tako su se obrazi rumenjeli i jednoj studentici koja je greškom profesoru poslala esej na kojem je napisala njegov grozni nadimak jer nije bila sigurna kako se zove. No, profesor joj srećom ne zamjera.


Zoey Oxley
Foto: Zoey Oxley

Zoey Oxley je studentica iz Cincinnatija te studira na Univerziteta Ohio. Ono po čemu je ova djevojka postala “viralna” jest njen akademski rad koji je poslala profesoru. Nije bitan niti sadržaj njenog eseja nego ono što piše na mjestu gdje treba pisati ime njenog profesora, prenosi Moj faks.

“Onaj ludi profesor” pisalo je na mjestu Johna Hendela, njenog profesora. Studentica se nije mogla sjetiti njegovog imena pa je zaboravila obrisati grozni nadimak koji mu je dala, a kada je shvatila što je učinila odmah se e-mailom izvinila. Najjače u cijeloj priči je to što profesor ne bi to ni primijetio da mu Zoey nije ukazala na svoju grešku. Njen profesor je to objavio na Twitteru, a kasnije i ona pa se cijeli internet nasmijao.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

– Dragi profesore Hendel, posramljena Vam pišem ovaj mail. Kada sam krenula s pisanjem eseja, napravila sam radne naslove i imena. Nažalost, nisam se mogla sjetiti Vašeg prezimena pa sam tu prazninu popunila skroz neprofesionalno. Htjela sam izmijeniti ime profesora na radu prije slanja, ali sam kompletno zaboravila. Ako trebam ponovno napisati rad, to ću i učiniti. Izvinjavam se još jednom zbog nepoštovanja, zaista nisam htjela da tako ispadne. Nadam se da ovo neće promijeniti Vaše mišljenje o meni, a na sljedećem eseju ću tačno napisati Vaše ime. Hvala Vam i još jednom se izvinjavam, napisala je profesoru studentica.

(STUDOMAT.ba)