Studentica matematike inspiriše svojim stajlingom: “Sredila sam se za ispit”

Studentica je pred objektivom fotoaparata zablistala u kombinaciji koja odolijeva prolaznosti svih trendova.


eva pilic 0371 IXQOkc1
Foto: Goran Čižmešija

Eva Pilić osvojila je mnoge svojom simpatičnošću, ali i jednostavnošću pa je na ulicama Zagreba, pred objektivom fotoaparata zablistala u kombinaciji koja odolijeva prolaznosti svih trendova.

– Sredila sam se za ispit. Preko zime nosim neutralne, a ljeti jarke boje, ispričala je za Divu studentica matematike kojoj kombinacija zemljanih tonova i vječne crne pristaje fantastično.

eva pilic 0371
Foto: Goran Čižmešija

Pokazala je kako nositi neke klasike i dati im mali twist, a pritom je potvrdila da je osmijeh zaista najbolji modni dodatak.

Karirani je uzorak nekako “rezervisan” za zimu pa je Eva culotte model kombinirala s bež dolčevitom i predimenzioniranim crnim kaputom koji svoje mjesto treba pronaći u svakoj zimskoj garderobi jer je riječ o klasiku nosivom godinama.

Stajling je zaokružila čizmama s naglašenim đonom, inače jednim od najtraženijih modela u zimi koju polako ostavljamo iza sebe, i tako pokazala da je prava majstorica u kombiniranju klasike i trendova.

Neki od komada iz Evinog outfita su odlični i u proljetnim danima koje s nestrpljenjem čekamo – tako bi ovakav model hlača izvrsno izgledao u kombinaciji s patikama ili mokasinama, dok bi robusne čizme bile odličan kontrast lepršavim, romantičnim haljinama.