Studentica iz Mostara: Od Instagrama se može lijepo živjeti i zaraditi

Ovu studenticu nazivaju i mostarska Kardashianka, a u intervjuu je otkrila kako uspijeva uskladiti faks sa drugim obavezama.


mostarska kardashianka
Foto: Instagram

Marijana Jurić, influenserica i studentica iz Mostara, nedavno je imala ulogu u spotu mladog muzičara Hamze Gusića, a sada je otkrila i kako se osjećala ispred kamera, ali i može li se živjeti od Instagrama.

Marijana je javnosti poznata i kao mostarska Kardashianka, a u intervjuu za RTL otkrila je kako joj je snimanje spota bilo zabavno te da ćemo je češće imati priliku gledati ispred kamera.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

 – Do suradnje je došlo sasvim spontano i drago mi je što sam imala priliku biti dio ovoga projekta. Ranije sam imala mnogo ponuda za glavne uloge u spotovima, ali sam odbijala zbog sadržaja istih. Smatram da je ovakva vrsta glazbe kao i spot za pjesmu – pravo osvježenje na današnjoj glazbenoj sceni. Dugo sam razmišljala hoću li se pojaviti u ovom spotu, ali sam na kraju pristala. Presudilo je najviše to što je u pitanju ljubavna priča bez vulgarnog sadržaja. Kamera je u jednu ruku postala moja ljubav, osjećam se nekako prirodno i mislim da ćete me viđati sve češće. U planu imam dosta novih projekata, kazala je Marijana.

Osvrnula se i na to što mediji nju i njenu sestru nazivaju hrvatskim sestrama Kardashian.

– S jedne strane smatram to ogromnim komplimentom jer je Kim vrlo atraktivna, lijepa, utjecajna i uspješna žena u svakom smislu te doista ima stila. No, živimo na Balkanu gdje je izgled najčešće, pogotovo na estradnom nebu, stavljen u prvi plan, a sve ostalo je manje bitno. Voljela bih da javnost prepozna i moju drugu, smatram, ljepšu i kvalitetniju stranu, kaže Marijana.

Na Instagramu ima preko 70,000 pratitelja, a otkrila je i utječu li na nju negativni komentari.

 – Na loše komentare se ne obazirem. Po bontonu se – lijepo mišljenje kaže, a loše se zadrži za sebe. I smatram da je tako najispravnije iako živimo u vremenu u kojemu nekulturu nazivaju iskrenošću – pozivanjem na demokraciju i slobodu govora kako u verbalnoj tako i u pisanoj formi, ispričala je.

Otkrila je i kako uskladi sve obveze s obzirom na to da još uvijek studira.

 – Uvijek se treba naći način da se pronađe vlastiti balans privatnog i poslovnog života. Posvećena sam svojim privatnim obavezama među kojima su fakultet, obitelj, prijatelji… Suradnju ostvarujem sa stranicama gdje zaista prepoznajem kvalitete i mislim da je to razlog zašto me velik broj ljudi prati. Moram napomenuti da se od Instagrama doista može lijepo živjeti i zaraditi. Danas je marketing postao najvažniji, zaključila je Marijana.