Studenti organiziraju Dane seksualnosti: “Naše društvo i dalje je na neke teme zatvoreno”

"Ma koliko današnje društvo bilo napredno i dalje je na pojedine teme poprilično zatvoreno."


Foto: STUDOMAT / Envato
Foto: STUDOMAT / Envato

Udruga studenata psihologije ‘Kasper’ sa Sveučilišta u Zadru organiziraju znanstveno-stručni skup pod nazivom ‘XII. Dani seksualnosti’. Trajat će sveukupno tri dana, od 10. do 12. maja i održat će se u hibridnom obliku gdje će se održati razna predavanja i radionice. Uz to, organizatori su najavili i bogat zabavni programe svake večeri.

Ideja Udruge studenata psihologije ‘Kasper’ sa Sveučilišta u Zadru je pomaknuti granice i proširiti poglede na jedan neizbježan aspekt ljudskog postojanja – na ljudsku seksualnost. Stoga od 10. do 12. maja organiziraju znanstveno-stručni skup ‘XII. Dani seksualnosti’.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

– Ma koliko današnje društvo bilo napredno, i dalje je na pojedine teme poprilično zatvoreno. Na nama je da zajedno gradimo, prije svega, društvo znanja, koje će samo na takav način postati otvoreno društvo spremno na promjene i napredak, poručili su iz Udruge studenata.

Tokom tri dana održat će se razna predavanja i radionice, a dio će biti dostupan i u online izdanju.

– Sudionici Skupa Dana su redom stručnjaci iz područja ljudske seksualnosti, uključujući seksualne terapeute, psihologe, psihoterapeute, pravnike, nutricioniste i druge. Osim edukativnog sadržaja, svake večeri će biti organiziran i zabavni program, kažu iz Udruge, prenosi Srednja.hr.