Student prozvao ženu zbog nerazumnog zahtjeva u teretani: Kako biste vi postupili?

Student se zapitao je li možda pogriješio kada je razbijesnio žene u teretani.


young couple exercising on treadmills in gym
Foto: Envato

Student se zapitao je li možda pogriješio kada je razbijesnio žene u teretani. Naime, jedna od njih prekinula ga je u treningu. Zamolila ga je da promijeni traku za trčanje kako bi ona mogla koristiti njegovu, koja je bila pored njezine dvije prijateljice. Kad je to odbio učiniti, one su pobjesnile.

Teretana na mom faksu ima osam traka za trčanje, od čega dvije nisu u funkciji. Danas sam koristio jednu od njih kad mi je prišla žena i rekla da treba tu traku, napisao je na Redditu.

On joj je pokazao da su još tri slobodne, a funkcionalne trake, na što je ona počela raspravljati.

Rekla mi je da sam ja na traci koja je kraj njenih prijateljica s kojima je došla vježbati. Zamolila me da se prebacim na neku drugu jer ona ne želi koristiti traku koja nije kraj njenog društva. Odbio sam, dodao je.

Žena ga je upitala zbog čega radi problem oko trake za trčanje, na što joj je uzvratio:

Usred treninga sam. To što tražite je nepristojno. Ne mičem se. Vi stvarate problem. Došao sam ovdje prvi i neću se maknuti.

Žena je ljutito napustila teretanu, kao i njezine prijateljice, koje su mu usput dobacile da je kreten. Zato sada pita druge je li krivo reagirao.

Komentari koji su uslijedili su bili podijeljeni.

Nepristojno je ljude prekidati dok treniraju. Nerazumno je tražiti od nekoga da se makne s trake za trčanje jer onda otkucaji srca padaju i gubiš svoj tempo, ističe jedna osoba.

Ona uopće nije lijepo pitala, već je to zahtijevala. Ne bih se ni ja maknuo, dodaje druga.

Ta djevojka nije čula za bonton, smatra treća.