Štreberska atmosfera: Postani dio HUB porodice i položi sve ispite u narednom roku

Studenti kreiraju pravu štrebersku i motivirajuću atmosferu u HUB-u.


hub 1
Foto: Facebook

Homework Hub je multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje. Zasnovan je na principu coworking prostora s prilagodbom za studente i mlade.

Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladi mogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

Brojni uspješni studenti iz Sarajeva, ali i regiona uče upravo u Homework Hubu. Pored učenja, u Hubu možete upoznati prijatelje, podijeliti s njima studentske muke, razmjenjivati skripte i materijale za učenje.

Vrijedni HUB medicinari/ke, inženjeri/ke, programeri/ke, arhitekti/ice, farmaceuti/kinje, lingvisti/kinje, fizičari/ke, psiholozi/ginje kreiraju pravu štrebersku i motivirajuću atmosferu u HUB-u!

Zašto? Zato što su ispiti! Ima li stresa? Ima! Ima li nervoze? Ima. Ali, u HUB-u ko uči, na ispitu se ne muči!

Kako misliš još uvijek nisi dio HUB porodice? Razmisli i postani, iskusi novu stranu studiranja! Iskoristi dnevnu HUB mjesečnu članarinu ili 24/7, koja je najpopularnija za vrijeme ispitnih dana. Učestvuj u mnogim HUB aktivnostima i obogati svoj CV, poručuju iz Huba.

Ispitni dani u HUB-u

Vrijedni HUB medicinari/ke, inženjeri/ke, programeri/ke, arhitekti/ice, farmaceuti/kinje,…

Objavljuje Hub HomeworkSrijeda, 19. travnja 2023.