Stipendije u oblasti digitalnog marketinga

Last Look organizacija objavila je konkurs za dodjelu stipendija u oblasti digitalnog marketinga.


marketing 1540916143

Last Look, Annual Internet Digital Marketing Scholarship stipendija dizajnirana je da finansijski pomogne dodiplomcima i diplomcima, da bi učestvovali u ovom programu, morate biti upisani na bilo koji univerzitet, srednju školu ili da ste diplomirani student. Potrebno je da napišete sadržaj od 500-1000 riječi na sljedeće teme:

– Uloga i značaj YouTube-a u vašem obrazovanju.
– Uloga i značaj Google-a u vašem obrazovanju, istraživanju i projektima.
– Uloga i važnost Interneta u vašem obrazovnom životu.
– Najbolja kamera ili D.SLR kamera za pravljenje YouTube video snimaka i snimanje univerzitetskih događaja.
– Diplomirani studenti u ispunjavanju svojih snova.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Pisanje mora biti originalno, jedinstveno, produktivno i kvalitetno. U tekstu ne bi trebalo biti gramatičkih grešaka. Bilo koji sadržaj koji ima plagijat će biti diskvalifikovan sa takmičenja. Univerzitet će dobiti pravo na otkazivanje iznosa stipendije u slučaju prijave protiv učenika. Svaka prijava sa nepotpunim informacijama će biti odbijena. Dodjeljuje se stipendija od 1.500 USD, i u ime pobjednika će biti uplaćen iznos odabranom fakultetu ili srednjoj školi.

Uslovi:

– Da biste učestvovali u ovom programu, morate biti upisani na bilo koji univerzitet, srednju školu ili da ste diplomirani student;
– Studenti koji studiraju inženjering su posebno dobrodošli da učestvuju u programu.

Način prijave:

Rad zajedno sa imenom i prezimenom, kontakt brojem, adresom stanovanja, nazivom srednje škole/univerziteta, oblast studiranja, skeniranom kopijom studentske ID kartice ili bilo kojim dokazom da ste student poslati na e-mail scholarship@lastlook.co Temu rada upisati u polje “Subject”.

Rok za prijave je 31. decembar 2018. godine, a više informacija možete pronaći ovdje.

(STUDOMAT.ba)