Sony daje dvije besplatne igre za Play Station svima!

U vremenu karantene, dobro je odmoriti mozak uz pokoji film ili videoigricu koji će nas zasigurno zabaviti i opustiti. Znajući to, kompanija Sony se pridružila onim kompanijama koje su se pokazale kao društveno najodgovornije i otključao neke igrice za svoje konzole koje se sada mogu skidati i besplatno!


game 4479445

Priključujući se kampanji #ostanitekući Sony odlučio je da svima, koji imaju PlayStation 4 konzolu, podijeli potpuno besplatno dvije igre.

Ne morate imati PS Plus pretplatu da bi ste mogli skinuti igre na vaše konzole, napominju na zvaničnom web site-u.

Radi se o Uncharted: The Nathan Drake Collection u koju su, zapravo, uključene tri igre, te o kolekciji Journey.

Besplatan download je počeo 16. aprila i bit će dostupan sve do 5. maja.

Nezavisni programeri vitalni su za srce i dušu gaming zajednice i razumijemo poteškoće i financijske borbe s kojima se suočavaju mnogi manji igrački studiji. S tim u vezi SIE je razvio fond koji bi im pružio potporu za to vrijeme. Izdvojili smo 10 miliona dolara za podršku našim neovisnim razvojnim partnerima. Više informacija o fondu, uključujući kriterije za sudjelovanje, bit će dostupno uskoro.

Tijekom ovih dana socijalnog distanciranja, obožavatelji su se okrenuli igrama u trenucima predaha i uživanja. U Sony Interactive Entertainment imamo čast biti ti koji će donijeti ovu prijeko potrebnu zabavu. Znamo da je ovo samo jedan mali korak i zahvalni smo što možemo pružiti ovu podršku našim igračima, našim zajednicama i našim partnerima, naveli su iz Sony Interactive Entertainmenta.