Služavka, batler, kuhar: Razmažena studentica unajmila dvanaest osoba da je tješe tokom studiranja

Ne da vam se baš spremati tokom studiranja, a nije vam baš drago ni kuhati? Baš šteta što niste kćer indijskog milijardera jer upravo će ona tokom fakulteta imati batlera, služavku, privatnog kuhara, garderobijera pa čak i osobu koja će joj otvarati vrata, kako bi joj studentski dani prošli što bezbrižnije.


girl in red dress 1725173 1920

Indijski milijarder za svoju kćer želi samo najbolje, pa će joj tako unajmiti kućno osoblje koje će se sastojati od 12 osoba koje će je paziti i čuvati za vrijeme njenog studiranja u Škotskoj na prestižnom Sveučilištu St. Andrews, osnovanom još u 15. stoljeću, prenosi mojfaks.com.

Za vrijeme njenog četverogodišnjeg školovanja, na ”princezu” će paziti služavka, domaćica, privatni kuhar, konobar, garderobijer, batler. Svi oni bit će zaduženi za klasične kućne poslove, kao što su postavljanje stola, pranje prljavog suđa, peglanje, čak i za otvaranje vrata, što će bogatoj studentici omogućiti nesmetano uživanje u fakultetskim danima. Samo za osobu koja bi trebala otvarati vrata osigurana je plaća od 30 000 funti godišnje.

Porodica je tražila da osoblje bude “opušteno, pažljivo i s energičnom osobnošću”. Ovo je dokaz da će roditelji zaista sve napraviti za svoju djecu, naravno ako mogu, što ovoj porodici zasigurno nije problem. Što bi se reklo, ima se, može se!

(STUDOMAT.ba)