SFET prikuplja novčana sredstva za studente koji su u teškoj finansijskoj situaciji

Studentsko vijeće elektrotehničkog fakulteta iz Tuzle prikuplja sredstva studentima kojima su u potrebi te nemaju novca za uplatu semestra.


Elektrotehnički fakultet Tuzla
Elektrotehnički fakultet Tuzla

Studentsko vijeće Fakulteta elektrotehnike u Tuzli (SFET) pozvalo je studente koji su u teškoj finansijskoj situaciji da se prijave predsjednici SFET-a kako bi se prikupila sredstva za upis novog semestra.

Saopštenje SFET-a prenosimo u cjelosti:

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

 – S obzirom da se bliži početak zimskog semestra, studentsko vijeće Fakulteta elektrotehnike u Tuzli poziva sve kolege koji su u teškoj finansijskoj situaciji, nemaju ili imaju veoma mala primanja da se prijave kolegici Lejli Šarić, koja je predsjednik SFET-a putem mail-a: lejla.saric1@fet.ba ili putem broja: 062/428-351.
Identitet osoba će biti poznat samo Lejli zbog izbjegavanja potencijalnih neugodnosti studenata koji se prijave.
Svjesni smo da će se mnogi studenti ustručavati da se prijave i iznesu svoj problem, tako da pozivamo i sve ostale studente da ako ste bliski sa nekim kolegom a znate da je u maloj težoj situaciji, da nam se obratite sa njegovim/njenim podacima u svrhu pružanja pomoći. Također ovim putem pozivamo sve firme ili pojedince koji žele da učestvuju u ovoj akciji da se obrate gore navedenoj kontakt osobi, kako bi ostvarili što bolju akciju i kako bi i oni mogli pomoći studentima kojima je to potrebno (da li lično ili preko SFET-a).