Raspisan konkurs: Humanitarna udruga Mate Mišetić stipendira i nagrađuje studente strojarstva

Rok za podnošenje prijave je otvoren do 29. septembra 2023. godine.


stipendija 2

Humanitarna udruga Mate Mišetić Mostar raspisala je konkurs za dodjelu stipendija za akademsku 2023/24. godinu.

Dodjeljuju se tri stipendije kao potpora za mlade i talentirane studente na studiju strojarstva, na Fakultetu strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru, prenosi Sumsova.ba.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Za dodjelu stipendije mogu se takmičiti redovni studenti, koji su obavezni dostaviti prijavu sa ličnim podacima, potvrdu Fakulteta o godini studija, izjavu o broju članova porodice, e-mail adresu, kontakt telefon/mobitel.

Rok za podnošenje prijave je otvoren do 29. septembra 2023.godine.

Prijava se podnosi Upravnom odboru Udruge Mate Mišetić (za konkurs), Kralja Petra Krešimira IV 19 a. Mostar.

Odlukom o dodjeli stipendije kandidati će biti obavješteni na stranici Udruge Mate Mišetić, u roku od 15 dana od dana zaključenja konkursa.

Odabrani kandidati će na e-mail adresu koju su naveli u prijavi na konkurs biti obaviješteni o terminu i mjestu svečanog potpisivanja Ugovora o dodjeli stipendije.

Također, raspisan je konkurs za dodjelu novčane nagrade za redovne studente Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike (studij strojarstvo) Sveučilišta u Mostaru.

Godišnjom novčanom nagradom prof. Zvonimir Mišetić nagrađuju se dva studenta koji su postigli prosjek ocjena 3,5 ili više, iz grupe predmeta: Mehanika1, Mehanika 2, Nauka o čvrstoći.

Uz prijavu, studenti su obvezni priložiti potvrdu da su redovni studenti fakulteta FSRE Mostar, ovjeren prijepis ocjena, e-mail adresu, kontakt telefon/mobitel.

Rok za podnošenje prijave je otvoren do 29.09.2023.godine. Prijave se podnose Upravnom odboru „Udruge Mate Mišetić“,Kralja Petra Krešimira IV 19a, 88000 Mostar.

Detaljnije na linku.