Prilika za studentski posao: Sve što vam je potrebno je dobra internet konekcija i poznavanje nogometa

Ukoliko ste studenti, imate vlastiti računar za rad, te dobru i kvalitetnu internet konekciju prijavite se za ovaj posao!


Foto: Envato
Foto: Envato

MPS Data Ltd je kompanija specijalizirana za pružanje konsultantskih usluga po narudžbi klubovima i pojedincima radi poboljšanja sportskih performansi. Korištenjem prilagođenih metoda analize zasnovanih na podacima, MPS Data Ltd može identificirati postojeće prednosti i slabosti te razviti praktičan pristup za poboljšanje performansi, prenosi EFSA.

Kompanija MPS Data Ltd je razvila brojne modele predviđanja koji im omogućavaju izvođenje složenih simulacija historijskih i budućih sportskih događaja. Predviđa tačnost modela MPS Data Ltd omogućava im pružanje niza usluga klijentima u brojnim industrijama povezanim za sportom i sportskim biznisom.

Ako ste od onih koji vole samostalan rad od kuće u okviru kojeg možete fleksibilno organizovati svoj dan, uz mogućnost kontinuirane online interakcije sa drugim pojedincima koji rade na istim poslovima i jednako vole najvažniju sporednu stvar na svijetu kao i vi, onda je ovo oglas koji cilja upravo vas.

Detalji oglasa

VRSTA POSLA: analiza fudbalskih/nogometnih utakmica
MJESTO RADA: rad od kuće
POTREBNI STATUSNI PREDUSLOVI: status studenta (ISKLJUČIVO za studente, bez izuzetka)
POTREBNI TEHNIČKI PREDUSLOVI: vlastiti računar za rad, te dobra i kvalitetna internet konekcija
POČETAK RADA: odmah/na duži period, nakon završene obuke
OPIS POSLA: prikupljanje podataka analizom fudbalskih/nogometnih utakmica

Posebna znanja i vještine

  • obavezno dobro poznavanje fudbalske/nogometne igre,
  • obavezno dobro poznavanje i korištenje engleskog jezika,
  • poželjno iskustvo igranja fudbala/nogometa, ili rada u fudbalskom/nogometnom svijetu.

Vrijednosti kompanije

  • pozitivan stav,
  • brzo usvajanje novih metodologija i spremnost na učenje,
  • prihvatanje ideje da ipak ne znate SVE o fudbalu/nogometu,
  • spremnost da se posvetite odgovorno obavezama koje ste preuzeli,
  • spremnost na kritiku i korekciju.

RADNO VRIJEME: četiri sata dnevno, fleksibilno uz određene dnevne rokove

VAŽNA NAPOMENA: Angažmanu će prethoditi proces obuke koji će ukupno trajati četiri do šest sedmica. Obaveze tokom obuke uključuju četiri do osam sati sedmično koji se odnose na kratke seminare koji će se održavati u Sarajevu (eventualno webinare ukoliko to bude epidemiološka situacija zahtijevala) i izradu zadataka od kuće.

Prijave dostaviti isključivo kao prilog uz mail na adresu: mps-bih@mps-data.co.uk

U prijavi obavezno navesti: lične podatke (ime, prezime, godine života, broj telefona, boravišnu adresu i mjesto), fakultet na kojem imate status studenta, godinu studija, vaše iskustvo u svijetu fudbala/nogometa (ako ga imate – koliko dugo, koja vrsta posla i koji klub). Uz mail prilažete SAMO OVAJ JEDAN DOKUMENT – dokument prijave.

Prijava sadrži SVE tražene informacije i ne prelazi JEDNU STRANICU. Napomena: prijava nije klasični CV već isključivo set na jednom mjestu skupljenih informacija navedenih iznad – ništa izvan toga nije potrebno.

Više o kompaniji možete pronaći OVDJE.