Prijavite se za evropski forum mladih vođa

Prijavite se za evropski forum mladih vođa koji će se ove godine održati online od 6. do 8. oktobra 2021. godine.


EYL LOGO SOCIALS 750x450 1

Evropski forum mladih lidera omogućiće mladim aktivistima iz Evropske unije, Zapadnog Balkana, Istočnog partnerstva i Ruske Federacije prostor za razmenu iskustava, uspostavljanje kontakata i diskusiju o važnim temama za mlade širom Evrope. Glavne teme ovogodišnjeg Foruma biće: uključivanje i različitost, zeleni Erasmus, digitalni Erasmus i aktivno učešće u demokratskom i društvenom životu.

Ovaj događaj će imati hibridni format, neki učesnici će biti fizički prisutni u Varšavi (50), a neki – onlajn (100-150). Dnevni red će uključivati diskusije i radionice o novim perspektivama evropske saradnje mladih i tematske sesije. Glavni ciljevi ove konferencije su:

Rasprava o novim tematskim prioritetima programa za mlade EU za 2021-2027. godinu i djeljenje inspirativne prakse;
Promovisanje nove mogućnosti saradnje u okviru programa Erasmus+ za mlade i Evropskog korpusa solidarnosti;
Razvoj potencijala mladih lidera iz zemalja Evropske unije, Zapadnog Balkana, Istočnog partnerstva i Ruske Federacije;
Promovisanje Fondacije za razvoj obrazovnog sistema kao lidera u oblasti internacionalizacije obrazovanja, jednu od najvećih Nacionalnih agencija Erasmus + programa i Evropskog korpusa solidarnosti u Evropi.

Uslovi

Mogu se prijaviti mladi lideri starosti između 18 i 30 godina, sa dobrim poznavanjem engleskog jezika i aktivni u oblastima obrazovanja, poslovanja.

Način prijave

Možete se prijaviti putem linka.

Rok za prijavu je 22.08.2021.godine

Detaljnije na: marina@salto-youth.net