Internet stranica Down to Five objavljuje konkurs u pisanju eseja za studente osnovnih i postdiplomkih studija koji žele da osvoje novčanu nagradu za najbolji esej o internet marketingu.

Down To Five organizuje konkurs koji ima za cilj da studentima pruži finansijsku pomoć u obrazovanju. Nagrade su namijenjene studentima koji se upisuju ili su u toku svojih osnovnih i postdiplomskih studija. Dodjeljuje se nagrada u iznosu od 1 000 dolara za najuspješnijeg kandidata.

Pravo na prijavu ostvaruju aplikanti širom svijeta koji pohađaju ili se upisuju na osnovne ili postdiplomske studije.

Prijave se podnose elektronskim putem na e-mail adresu: scholarship@downtofive.com. Da bi bili dio programa, aplikanti moraju napisati esej na temu „Budućnost internet marketinga“ koji ne smije sadržati manje od 800, a više od 1 000 riječi. Esej bi trebalo da sadrži detalje o aktuelnim trendovima u vezi sa korišćenjem društvenih medija, oglašavanja, platformi za elektronsku trgovinu u online marketingu, kao i o tome da li će se u budućnosti promijeniti ili napredovati . Esej mora biti napisan u Word formatu.

Pored navedenog, aplikanti moraju dostaviti i sljedeće podatke: ime, e-mail adresu, kratku biografiju sa naznačenim studijskim programom (oblast studiranja i akademska dostignuća). Kandidati takođe moraju dostaviti dokument koji dokazuje njihov status studenta.

ROK ZA PRIJAVU: 31. decembar 2017. godine.

Više informacija možete pronaći ovdje.

(STUDOMAT.ba)