Prijavite se na BH Roots radionicu: Online radionica o LinkedInu

BH Roots nastavlja sa trećim webinarom na temu LinkedIna.


smiling businessman showing colleagues linkedin page on tablet

Tragom osnovnih ciljeva BH Roots serije webinara – pružanja osnovnih znanja, vještina i uputa mladim ljudima u što uspješnijem suočavanju sa izazovima online svijeta, predstojeći webinar ima za cilj da upozna mlade ljude sa LinkedInom, poslovno-društvenom platformom koja pruža veće mogućnosti predstavljanja sebe, vlastitih postignuća i rada, stvaranja i dobijanja poslovnih prilika te umrežavanja sa drugima iz iste grane zanimanja, kao i potencijalnim poslodavcima.

Advertisements

U ovoj radionici, Dženeta Schitton, savjetnica za lični profesionalni brending, osnivačica Glowhuntermedia Digital i suosnivačica kompanije D-Darks, prenijet će vam korisna, dugogodišnja znanja i iskustva u vezi LinkedIn-a, s tim da početna tačka radionice zavisi od vas. Zbog toga, obratite posebnu pažnju na posljednje tri stavke prijave, koje su direktno povezane sa vašim iskustvom na LinkedIn-u i očekivanjima od naše radionice.

163980381 3614517142106704 4076778491143775905 n

NAPOMENA: U kontekstu sastanka mogući su prijenos uživo, snimanje video zapisa i fotografija govornika i učesnika, kao i fotografija grupe učesnika i organizatora.

Advertisements

DATUM : SUBOTA, 3.4.2021.g.
VRIJEME: : 17:00 – 18:30
PREDAVAČ : Dženeta Schitton

BH Roots Diaspora Youth Network je nevladina organizacija sa sjedištem u Kraljevini Danskoj. Cilj asocijacije je okupljanje mladih dijaspore BiH te saradnja sa mladima u Bosni i Hercegovini, kroz omladinski aktivizam, zajedničke edukacije, te promociju jezika, kulture i tradicije, unutar i izvan Bosne i Hercegovine. BH Roots je nepolitička i religiozno nezavisna organizacija, zasnovana na demokratskim načelima sa principijelnim djelovanjem ka širenju tolerancije, ravnopravnosti, otvorenosti i raznolikosti.

Prijavu na radionicu možete izvršiti na linku.