Prijavite se na besplatnu trodnevnu radionicu Soft Skills 2021.

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru. Prijave su otvorene do 7. marta 2021. godine.


Ukoliko želite da usavršite svoje meke vještine, poboljšate kvalitet vašeg odnosa s kolegama, način na koji rješavate probleme, kao i vašu sposobnost upravljanja vremenom i zadacima, idealna prilika za vas je prijava na Soft Skills Academy Sarajevo!

Advertisements

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru.

Advertisements

Biti će održana i ove godine uživo od 26. do 28. marta, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, a organizator radionice je EESTEC LC Sarajevo.

Pozivamo sve zainteresovane studente da iskoriste ovu priliku i dostave svoju prijavu putem zvanične web stranice projekta, softskillsacademy.ba, gdje možete pronaći i sve dodatne informacije, navodi tim Soft Skills Academy Sarajevo.

Prijave su otvorene do 7. marta 2021. godine.

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!