Prijavi se za Program Mladi Bankar i postani dio međunarodne ProCredit grupacije

Kao dio svog odgovornog bankarskog poslovanja i nastojanja da stvori tim motivisanih, sposobnih i stručnih uposlenika, ProCredit Bank organizuje Program Mladi Bankar.


procredit mladi bankar cover11

Ovaj šestomjesečni Program je prilika za stručno usavršavanje i upoznavanje sa ProCredit načinom poslovanja, a namijenjen je diplomiranim studentima i apsolventima svih fakulteta, sa ili bez radnog iskustva u bankarstvu ili drugim poljima, te osobama koje bi željele raditi u banci.

Program obuhvata ProCredit historiju i filozofiju poslovanja, teme iz etike i filozofije, ključne koncepte ekonomskog razvoja, upravljanja i zaštite okoliša, globalizacije, uvod u rad i komunikaciju sa klijentima, upoznavanje sa bankarskim uslugama, računovodstvo, te praktičnu obuku u poslovnicama banke.

Za Program Mladi Bankar se možete prijaviti ako ste:

  • motivisani da radite na vašem profesionalnom usavršavanju
  • fleksibilni i spremni na promjenu mjesta boravka zbog prakse i posla
  • zainteresirani za rad sa malim i srednjim preduzećima
  • dobro informisani, znatiželjni i samokritični
  • otvoreni za komunikaciju i razmjenu znanja i iskustava
  • dobro govorite engleski jezik i poznajete rad na računaru

Program je interaktivan i uključuje diskusije, prezentacije, rad u grupama, te individualni rad, a sve u cilju unaprjeđenja komunikacijskih vještina i analitičkog razmišljanja polaznika.

Program se odvija u u saradnji sa sestrinskim bankama iz ProCredit Grupacije, dok se praktični dio održava u poslovnim jedinicama ProCredit Bank u BiH.

U toku trajanja Programa polaznici imaju osiguran i plaćen smještaj i prevoz, te primaju jednu vrstu naknade. Po uspješnom završetku šestomjesečnog Programa, banka učesnicima u skladu sa svojim mogućnostima i potrebama može ponuditi zaposlenje.

Prijave za Program Mladi Bankar primamo u toku cijele godine isključivo putem CV aplikacije koju možete naći na našoj web stranici (kliknite na Prijava).

Više informacija o Programu Mladi Bankar na www.procreditbank.ba

Napravi prvi korak u svojoj karijeri i prijavi se!

(STUDOMAT.ba)