Prijavi se na sedmi PR Challenge

PR agencija Prime Communications otvorila je prijave za sedmo po redu državno studentsko takmičenje u odnosima s javnošću - PR Challenge. Kao i u prethodnih šest godina, na PR Challenge-u mogu učestvovati ekipe sa svih fakulteta u BiH na kojima se izučavaju odnosi s javnošću i marketing.


Prema propozicijama, svaka ekipa mora imati 3-5 članova/studenata. Više o načinu prijavljivanja možete pronaći ovdje, te detaljnije saznati kako prijaviti svoje ekipe na takmičenje do 10.01.2019.

Superfinale PR Challenge-a, u kojem će se nadmetati 5 najuspješnijih radova, bit će održano u Sarajevu u februaru/veljači 2019.godine, a žiri će proglasiti pobjednike koji će biti prigodno nagrađeni.

Projektom PR Challenge agencija Prime Communications želi omogućiti studentima sticanje novog, praktičnog iskustva te proširenje njihovih znanja, kao i promovisanje značaja PR struke.

Svi zainteresovani studenti koji žele da primijene svoje teoretsko znanje u praksi i rade sa pravim klijentima i pravim PR strategijama, ili da se okušaju u izradi iste, prijave mogu izvršiti na ovome linku.

Rok za prijavljivanje ekipa prijava je  10.01.2019. god.

(STUDOMAT.ba)

 


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X