Prijavi se na sedmi PR Challenge

PR agencija Prime Communications otvorila je prijave za sedmo po redu državno studentsko takmičenje u odnosima s javnošću - PR Challenge. Kao i u prethodnih šest godina, na PR Challenge-u mogu učestvovati ekipe sa svih fakulteta u BiH na kojima se izučavaju odnosi s javnošću i marketing.


Prema propozicijama, svaka ekipa mora imati 3-5 članova/studenata. Više o načinu prijavljivanja možete pronaći ovdje, te detaljnije saznati kako prijaviti svoje ekipe na takmičenje do 10.01.2019.

Advertisements

Superfinale PR Challenge-a, u kojem će se nadmetati 5 najuspješnijih radova, bit će održano u Sarajevu u februaru/veljači 2019.godine, a žiri će proglasiti pobjednike koji će biti prigodno nagrađeni.

Advertisements

Projektom PR Challenge agencija Prime Communications želi omogućiti studentima sticanje novog, praktičnog iskustva te proširenje njihovih znanja, kao i promovisanje značaja PR struke.

Svi zainteresovani studenti koji žele da primijene svoje teoretsko znanje u praksi i rade sa pravim klijentima i pravim PR strategijama, ili da se okušaju u izradi iste, prijave mogu izvršiti na ovome linku.

Rok za prijavljivanje ekipa prijava je  10.01.2019. god.

(STUDOMAT.ba)

 

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!