Prijavi se i ostvari ugovor i budžet sa Cocktom

Cockta želi vidjeti tvoju kreativnost i strast kako bi te podržala, bez obzira na sve!


cockta marina kv cro

Ukoliko je tvoja stvar stvaranje muzike, plesanje, kreiranje odjeće ili obuće, tetoviranje, borba za ljudska prava i slobodu na kreativan način ili nešto drugo što te čini autentičnom osobom – ti si prava osoba za ovaj konkurs. Odaberi format kojim se najbolje izražavaš – video, fotka ili tekst, prijavi se i postani dio novog Cockta Freedom Squada.

  1. Prijavi se i pokaži nam svoju stvar! Prijave traju od 29.03. – 18.04.2021.
  2. Objavljujemo 20 finalista 21.04.2021.
  3. Korisnici glasaju od 21.04. – 28.04.2021. i biraju TOP 8 koji postaju novi Freedom Squad!
  4. Objava novog Freedom Squada 29.04.2021.

Ako budeš u Top 8 kandidata, biti će ti ponuđeno potpisivanje ugovora s brendom Cockta.

To znači da ćeš na raspolaganju imati budžet od 1.500 EUR koji će te podržati i pomoći tvoju strast razviti dalje. Je li tvoja strast tattoo art i potrebna ti je nova oprema, baviš se slikanjem i baš želiš otići na neku izložbu i pronaći inspiraciju ili se baviš bilo čime što je kreativno te ti je potreban poticaj za daljnji razvoj – Cockta će taj budžet uložiti u tvoju strast. I ne samo to.

Cockta želi pratiti tvoj razvoj i napredak tijekom 2021. godine i s tobom kreirati sadržaj, angažirati te na društvenim mrežama kao novog člana Cockta Freedom Squada. Postat ćeš novo lice Cockte na digitalnim kanalima komunikacije kako bi mnogi čuli za tebe i tvoj rad. Ipak, nemoj zaboraviti da ugovor podrazumijeva i određene obaveze kreiranja i upotrebe tog sadržaja od strane Cockte.

Pročitaj sve detalje u pravilima.

Više informacija na linku.