Pregledajte Instagram story anonimno

Poboljšanje društvenih mreža, iz dana u dan dolazi na vrhunac i fokus je pažnje velikog procenta osoba svih uzrasta. Nažalost, pozitivan feedback i ovaj put poprimila je informacija o mogućnosti anonimnog pregledavanja Insta storija, odnosno priča.


loei thailand may 10 2017 hand holding samsung s8 with mobile application instagram screen 1

Stalkeri na aparatima tako bi se nekako mogla opisati situacija nakon što je Instagram uveo Insta priče. Naime, riječ je o objavama u obliku videa ili fotografije koje nestaju u roku od 24 sata, a korisnik koji je objavio Insta priču može vidjeti ko je pregledavao taj sadržaj. No, postoji trik uz pomoću kojeg u tajnosti možete gledati tuđe Instagram priče.

Advertisements

Tvrdokorni stalkeri mogu odahnuti. Postoji način na koji je moguće pregledavati Insta priče bez da korisnik koji ju je objavio vidi vaš “seen”.

To je nemoguće učiniti unutar same aplikacije Instagram, ali postoje drugi online servisi uz pomoću kojih bez izrade računa ili dodatnih instaliranja možete pregledavati priče objavljene na toj društvenoj mreži.

instagram

Jedan od njih je i instadp.com, a njihovo korištenje nije nimalo komplicirano. Otvaranjem ovih stranica, dovoljno je tačno upisati korisničko ime profila na Instagramu i kliknuti na ponuđeni rezultat pretrage, nakon čega se otvaraju Insta priče te osobe.

Osim što ih možete anonimno pregledavati, priče je moguće i preuzeti klikom na poveznicu download. Na isti način moguće je pregledavati i Instagram naglaske. Uz sve navedeno, instadp.com omogućava i pregledavanja profilnih fotografija na Instagramu, koje se inače ne mogu pregledavati u punoj veličini.

I ne zaboravite, pratite STUDOMAT na Instagramu i čitajte najbolje studentske izreke!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STUDOMAT (@studomat.ba)