Predsjednik OO SNSD Šamac javno priznaje kako „sređuje“ smještaj u studentskim domovima

Javno priznao da studentima pomaže da se smjeste u domove.


Screenshot 3 1
Foto: SNSD

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Šamac Milan Đurđević, na sjednici Skupštine opštine, priznao je kako sugrađanima „sređuje“ liječenje u zdravstvenim ustanovama u Banjaluici i Doboju, te da studentima na isti način pomaže da se smjeste u domove.

Video sa sjednice objavio je SDS Šamac na svom Facebook profilu.

 – Znate li koliko smo mi stentova riješili na UKC, koliko smo ljudi poslali? Hemotarepije, ležanja, razne operacije na UKC i Doboju? Nama se svijet obraća jer mi možemo pomoći, vi ne možete. Za koliko smo studenata sredili smještaj u studentskim domovima? Znate li to? Pa ne znate!, izjavio je Đurđević u diskusiji kao odbornik, prenosi Srpskainfo.com.

Replicirao mu je odbornik SDS Zoran Cjetković, uz poruku „sram vas bilo“.

 – Što se tiče ove pomoći koju ste rekli, ja sam se naježio. Kako vi pomažete ljudima da idu da se liječe. Toliko mi je to bolno. Sram da bude i vas i sve koji na taj način to rješavate. Ljudima koji su bolesni treba da pomogne organ koji to radi, a ne vi i bilo ko iz vaše partije. Dok sam živ boriću se protiv toga da nikad ne dođete na vlast. Takav način razmišljanja je otjerao pola države. Ali, ja znam da to vama odgovara. Težite da istjerate nezadovoljne ljude odavde. Vi imate svoju kvotu koja će sutra pobijediti na izborima, a vi ćete biti savjetnik, rekao je Cvjetković na sjednici SO Šamac.

 

ТРЕБА ЛИ КОМЕНТАР?!

Objavljuje СДС Шамац – SDS Šamac u Četvrtak, 26. listopada 2023.