Poziv za volontere: Postani karika u lancu ljudi koji su spremni da doprinesu boljoj budućnosti mladih

Organizacija "Plus Ultra Youth" poziva mlade iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske da iskoriste priliku i postanu dio tima volontera usmjerenog na kreiranje pozitivnih promjena u zajednici.


close up people volunteer teamwork putting finger star shapehands togetherstack handsunity teamwork world environment day
Ilustracija: STUDOMAT

Kroz različite aktivnosti, od zagovaranja i pisanja projekata do PR-a, dizajna i IT-a, organizacija nudi šansu svima spremnima na angažman u cilju bolje budućnosti mladih.

Poziv otvoren za sve interesne grupe

“Plus Ultra Youth” traži pojedince koji su spremni uložiti svoje vještine i vrijeme u različite projekte namijenjene unapređenju kvalitete života mladih. Bez obzira na specifične interese i vještine, organizacija vjeruje da svako može doprinijeti i postati dio tima koji teži ka stvaranju pozitivne promjene.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Kako se prijaviti

Zainteresirani kandidati pozivaju se da popune prijavni obrazac dostupan na linku do 26. februara 2024. godine do 23:59. Forma za prijavu sadrži detaljan opis timova i njihovih zadataka, omogućavajući kandidatima da izaberu područje u kojem žele doprinijeti. Volontiranje u “Plus Ultra Youth” organizaciji može biti obavljano kako uživo tako i online, pružajući fleksibilnost i mogućnost uključivanja širokog spektra volontera.

Više informacija dostupno na Instagramu

Za dodatne informacije, organizacija poziva zainteresovane da posjete njihov Instagram profil @plusultrayouth. Tamo se mogu pronaći inspirativne priče trenutnih volontera, detalji o projektima u toku, kao i opće informacije o misiji i viziji organizacije.