Poziv za volontere: Postani karika u lancu ljudi koji su spremni da doprinesu boljoj budućnosti mladih

Organizacija "Plus Ultra Youth" poziva mlade iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske da iskoriste priliku i postanu dio tima volontera usmjerenog na kreiranje pozitivnih promjena u zajednici.


close up people volunteer teamwork putting finger star shapehands togetherstack handsunity teamwork world environment day
Ilustracija: STUDOMAT

Kroz različite aktivnosti, od zagovaranja i pisanja projekata do PR-a, dizajna i IT-a, organizacija nudi šansu svima spremnima na angažman u cilju bolje budućnosti mladih.

Poziv otvoren za sve interesne grupe

“Plus Ultra Youth” traži pojedince koji su spremni uložiti svoje vještine i vrijeme u različite projekte namijenjene unapređenju kvalitete života mladih. Bez obzira na specifične interese i vještine, organizacija vjeruje da svako može doprinijeti i postati dio tima koji teži ka stvaranju pozitivne promjene.

Kako se prijaviti

Zainteresirani kandidati pozivaju se da popune prijavni obrazac dostupan na linku do 26. februara 2024. godine do 23:59. Forma za prijavu sadrži detaljan opis timova i njihovih zadataka, omogućavajući kandidatima da izaberu područje u kojem žele doprinijeti. Volontiranje u “Plus Ultra Youth” organizaciji može biti obavljano kako uživo tako i online, pružajući fleksibilnost i mogućnost uključivanja širokog spektra volontera.

Više informacija dostupno na Instagramu

Za dodatne informacije, organizacija poziva zainteresovane da posjete njihov Instagram profil @plusultrayouth. Tamo se mogu pronaći inspirativne priče trenutnih volontera, detalji o projektima u toku, kao i opće informacije o misiji i viziji organizacije.