Poziv mladim studentima iz BiH za besplatno učešće u GRID kampu

Udruženje – Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti - Energis implementira projekat uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.


etno selo cardaci 89f298 edited

Udruženje – Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti – Energis organizira besplatan kamp s bogatim programom seminara, radionica i studijskih putovanja na temu održivog ruralnog razvoja u okviru projekta „Zeleni Ruralni Interetnički Razvoj“ za mlade osobe starosne dobi do 25 godina, koji pohađaju jedan od fakulteta u Bosni i Hercegovini.

Kamp će se održati u periodu od 22.02.2021. do 26.02.2021. godine u Etno selu Čardaci i vodenom parku Ribica, te kroz posjetu zemljoradničkoj zadruzi Livač.

Kroz GRID kamp, studenti će učestvovati u bogatom programu obuke o održivom ruralnom razvoju, klimatskim promjenama, principima održivog poslovanja, poduzetništvu i pisanju biznis i marketing plana. U sklopu kampa studenti će imati priliku da steknu vještine i znanja koja mogu iskoristiti za pokretanje vlastitog biznisa ili za povećanje razumijevanja biznis praksi.

Poziv je otvoren za sve mlade i ambiciozne studente fakulteta iz Bosne i Hercegovine starosne dobi do 25 godine.

Kako biste aplicirali na ovaj poziv potrebno je popuniti obrazac sa linka. Rok za podnošenje aplikacije je 30.11.2020. godine do 18:00 sati, dok će lista od 50 odabranih učesnika biti objavljena u roku od 15 dana nakon zatvaranja poziva za za učešće u kampu.
Dodatne informacije potražite ovdje.