Posao za komunikativne i društvene studentice

Studenti, naročito redovni, nisu sasvim upriličeni posvetiti se stalnom poslu, te naporedo voditi miran studentski život i obaveze koje iziskuje fakultet. No, najprihvatljivija rješenja su povremeni angažmani, koji su dostupni za one koji to zaista i žele pronaći. Jedna od takvih prilika nudi se studenticama u margeting agenciji Altermedia.


poslovne novine

Altermedia marketing agencija nudi prihvatljive poslovne prilike, isključivo za studentice, dodiplomskog, kao i master studija, bez obzira da li je riječ o redovnim, samofinansirajućim ili vanrednim studenticama. Poslovi se tiču promocija artikala velikog broja firmi, uglavnom prehrambenih proizvoda, na području Bosne i Hercegovine.

Promocije se odvijaju shodno studentskim obavezama, fleksibilne su i nezahtjevne. Organizirane su većinom vikendom i angažman je po pozivu određenog broja djevojaka, u zavisnosti od zahtjevnosti planirane promocije, od čega zavisi i isplata, odnosno zarada. Plaćanje se vrši na nivou broja odrađenih promocija i angažmana, putem studentskog servisa, u koji ćete se naknadno prijaviti.

Isplaćivanje nakon prvog odrađenog mjeseca, biva nakon 60 dana, a svaki naredni put redovito na mjesečnom nivou. Svaka uposlenica ima uniformu koju obezbijedi agencija, te je dužna prisustvovati početnoj kratkotrajnoj edukaciji, u kojoj će dobiti pobliže upute za daljnji rad.

Također, od studentica se iziskuje sanitarna knjižica, koju ukoliko nemaju, mogu obezbijediti u ustanovi koju preporuči agencija, s popustom od 50%.

Prijave se vrše svakog utorka, u periodu od 12-13h u prostorijama Altermedia agencije na adresi Hasana Brkića 2, Grbavica, Sarajevo. Potrebna dokumentacija jeste uvjerenje / potvrda o studiranju, kopija prve stranice indexa i kopija bankovne kartice, s naznačenim brojem tekućeg računa. 

Biznis info
Biznis info

(I.Ahmetspahić/STUDOMAT.ba)