Podrška studentima i mladima: Fine Food podržao studentski iftar u Homework Hubu

U petak je u sali Miss Irby u skladu sa epidemiološkim mjerama održan prvi HUB iftar.


fine food

Iftar je donacijom pita podržao je bh. brend Fine Food i tako kroz svoje društveno-odgovorno poslovanje još jednom pokazao spremnost da podrži pozitivne priče mladih ljudi u Bosni i Hercegovini.

U prostorijama Homework HUB-a održan prvi iftar i dodijeljena HUB stipendija

Fine Food je i ranije podržavao omladinske aktivnosti, te su povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, podržali studijsko putovanje na kojem su studenti posjetili Stolac, simbol bh. dugotrajnosti, nekropolu stećaka kod Radimlje, te Muzej Maka Dizdara.

Podrška studentima i mladima: Fine Food podržao studijsko putovanje

Fine Food je sarajevska industrija hrane, sa slojevitim asortimanom, koji obuhvata gotove i polugotove pekarske proizvode, poslastice i gotova jela, koji se kroz vlastitu maloprodajnu i partnersku mrežu, te eksternu veleprodaju, plasiraju lokalno kao i na strana tržišta. Danas, iza uspjeha kompanije stoji blizu 200 uposlenika koji zajedničkim snagama, radeći na najfinijim proizvodima, doprinose zadovoljstvu kupaca.

 

iftar

Fine Food proizvodnja smještena je u Bosni i Hercegovini, te trenutno upošljavaju više od 200 uposlenika unutar različitih sektora. Kvalitet proizvoda dodatno je potvrđen domaćim i međunardonim certifikatima o kakvoći i ispravnosti. Kao ekološki osviještena kompanija, korištenjem tehnologija posljednje generacije trude se da svoj otisak u okolišu svedu na najmanju moguću razinu.

Fine Food možete pratiti na Facebooku i Instagramu, a za više informacija posjetite www.finefood.ba.