Počela prodaja karata za koncert Amela Ćurića u okviru Tuzla Summer University

"Sigurno da nas očekuje jedinstvena studentska ljetna zabava koju nakon završenog ispitnog termina ne bi trebalo propustiti."


amel curic
Foto: Kalmanradio.ba

Predstavnici Studentskog vijeća Fakulteta elektrotehnike u Tuzli na svojoj Facebook stranici obavijestili su studente o zabavi, tačnije koncertu koji će biti održan u okviru manifestacije “Tuzla Summer University”.

Broj mjesta je ograničen, a organizatori garantuju dobar provod.

Obavijest SFETa prenosimo u cjelosti:

“Poštovane kolegice i kolege studenti, od danas je počela prodaja ulaznica za koncert Amela Ćurića u okviru manifestacije Tuzla Summer University.  S obzirom na lokaciju i ograničen broj posjetilaca, molimo sve zainteresirane kolegice i kolege studente da svoje karte nabavite na vrijeme.

Određen dio karti dobili smo i za distribuciju studentima na našem fakultetu, za koje nam se možete javiti za preuzimanje. Ulaznica je 10KM, a koncert se održava na krovu RK Tuzlanka. Od posjetilaca, pored naših studenata, očekuju nas i studenti sa drugih univerziteta, kako iz BiH tako i iz regije. Sigurno da nas očekuje jedinstvena studentska ljetna zabava koju nakon završenog ispitnog termina ne bi trebalo propustiti.”