Svoj rad studentica je podijelila na Twitteru i savjetovala svima da ne naprave istu grešku kao ona.

Većini ljudi je poznato da se u pijanom stanju ne može ništa smisleno napraviti, a pogotovo napisati. Za pisanje radova, potrebna je “trijezna glava”.

Jedna studentica u opijenom stanju poslala je profesoru najgore urađen zadatak ikada. U nastavku pogledajte šta je napisala:

 – Nezakonito ljubljenje u vozu (mala prohibita) govori o tome da li bi to trebalo biti ilegalno ili ne. Trebalo bi biti legalno ljubiti se u vozu jer je to romantično. Profesore Grams, moje ime je McKenna. Popila sam koji Dr. Pepper's, ali dobro sam. . Vaš je zadatak pretežak. Ne mogu ga uraditi u ovom trenutku. Međutim, sada mi je bolje jer je dr. Pepper's popustio sa djelovanjem. Ne razmišljam o zadatku koju ste mi dali. Ilegalno je ljubiti se u vozu jer je to prijetnja sigurnosti. Ako se ljubite dok ste u vozu, morate shvatiti da bi to moglo završiti tragično. Da se mašinovođa ljubi u vozu, ko bi vozio voz? Nema na čemu. Volim Vas.

Studentica je svoju sramotu podijelila na Twitteru, tom je prilikom savjetovala drugim kolegama da nikada na pokušaju napraviti istu grešku kao ona.