Pijana studentica napisala i profesoru poslala najgori seminarski ikada

Svoj rad studentica je podijelila na Twitteru i savjetovala svima da ne naprave istu grešku kao ona.


Foto: Freepik
Foto: Freepik

Većini ljudi je poznato da se u pijanom stanju ne može ništa smisleno napraviti, a pogotovo napisati. Za pisanje radova, potrebna je “trijezna glava”.

Advertisements

Jedna studentica u opijenom stanju poslala je profesoru najgore urađen zadatak ikada. U nastavku pogledajte šta je napisala:

 – Nezakonito ljubljenje u vozu (mala prohibita) govori o tome da li bi to trebalo biti ilegalno ili ne. Trebalo bi biti legalno ljubiti se u vozu jer je to romantično. Profesore Grams, moje ime je McKenna. Popila sam koji Dr. Pepper's, ali dobro sam. . Vaš je zadatak pretežak. Ne mogu ga uraditi u ovom trenutku. Međutim, sada mi je bolje jer je dr. Pepper's popustio sa djelovanjem. Ne razmišljam o zadatku koju ste mi dali. Ilegalno je ljubiti se u vozu jer je to prijetnja sigurnosti. Ako se ljubite dok ste u vozu, morate shvatiti da bi to moglo završiti tragično. Da se mašinovođa ljubi u vozu, ko bi vozio voz? Nema na čemu. Volim Vas.

Studentica je svoju sramotu podijelila na Twitteru, tom je prilikom savjetovala drugim kolegama da nikada na pokušaju napraviti istu grešku kao ona.

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!