Osma MSCommunity konferencija održana u duhu dijeljenja znanja iz IT tehnologija

Osma MSCommunity BiH konferencija, koja se ove godine održala pod sloganom //GR8!, u jednom danu je omogućila dijeljenje znanja vrhunskih IT stručnjaka sa kolegama iz struke, kao i mladim snagama koji ulaze u IT svijet. Sam slogan najbolje opisuje konferenciju koja je po kvaliteti opravdala očekivanja organizatora i učesnika

Globalno aktuelne IT teme na osmoj MSCommunity konferenciji u Sarajevu

Konferencija MSCommunity će 25. oktobra biti mjesto okupljanja velikog broja vrhunskih bh. i regionalnih IT stručnjaka te samim tim zanimljivo mjesto za stvaranje novih poznanstava i sticanje znanja. Na Konferenciji će se govoriti o promjenama koje donose posljednje tehnologije iz oblasti cloud infrastrukture, razvoja softvera, umjetne inteligencije i tehnologija za Internet of Things (IoT).

Save the date – 8. MSCommunity BiH konferencija

MSCommunity konferencija, koja se održava osmu godinu zaredom, jedan je od ključnih IT događaja u Bosni i Hercegovini. Okuplja veliki broj IT profesionalaca iz cijele regije. Svake godine na konferenciji se govori o posljednjim svjetskim trendovima i tehnologijama iz Microsoftovog, ali i drugih IT ekosistema.