Otvorene prijave za StartupDNA (un)conference

StartupDNA konferencija održava se 26. septembra, a učesnici će nakon toga moći da se pridruže aktivnostima tokom Noći istraživača koja će imati bogat večernji program.


startup dna un conference banjaluka

StartupDNA konferencija održava se 26. septembra, a učesnici će nakon toga moći da se pridruže aktivnostima tokom Noći istraživača koja će imati bogat večernji program. Konferencija će se održati od 12:00 do 17:00 časova u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci RS u Banjaluci, u prostorijama Ruskog centra.

Radi se o konferenciji za tehnički potkovane i nadarene osobe, kojima je preduzetništvo u krvi. Ona cilja na lokalni tehnološki sektor i dovodi govornike iz regiona, iz organizacija koje se bave podrškom biznisu, tehnološkim akceleratorima i kompanijama iz regiona, prenosi portal “eTrafika”.

– StartupDNA ima moderan format sa praktičnim pristupom koji omogućava učesnicima da formiraju radne grupe oko predavača i da komuniciraju direktno sa njima. Ovo nije tipičan ex-chatedra format, već je fokusiran na pitanja iz stvarne prakse od bududih preduzetnika prema predavačima koji posjeduju stvarno životno iskustvo i dokazanu stručnost u svijetu IKT startupa. Konferencija je dvojezična, prevod na engleski jezik nije predviđen, navodi se u saopštenju.

Konferencija je podržana od strane kompanija Microsoft, Lanaco i Posao.ba, što je dobra indikacija da je konferencija interesantna velikim IT kompanijama koje vide njen budući potencijal.

Registracija je besplatna i obavezna, a prijaviti se možete putem zvanične web stranice: startup.nocistrazivaca.ba

(eTrafika.net)