Općina Posušje novčano nagradila najbolje studentice

U četvrtak je u Općini Posušje upriličen prijem za tri studentice iz Posušja dobitnice Rektorove i Dekanove nagrade.


3 3
Foto: grude-online.info

Riječ je o Gabrijeli Jurišić, Lidiji Jurišić i Matei Galić, studenticama Sveučilišta u Mostaru te Božani Jažo, studentici Sveučilišta u Zagrebu, koja nije bila u mogućnosti prisustvovati ovome prijemu, koje su u protekloj 2022. zbog iznimnih rezultata postignutih tokom akademske godine osvojile ove prestižne nagrade.

Njih su u dvorani za sastanke dočekali načelnik Ante Begić, predsjednik Općinskog Ivan Lončar i voditeljica Službe za opću upravu i društvene djelatnosti Ivanka Arapović Galić.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

1 22
Foto: grude-online.info

Načelnik Begić, nakon riječi dobrodošlice, uputio je čestitke studenticama na osvajanju ovog vrijednog priznanja.

Veliko mi je zadovoljstvo što ove godine imamo priliku ugostiti naše Posušanke čiji je rad okrunjen jednim od najvećih priznanja u akademskom okruženju koje student može dobiti – Rektorovom i Dekanovom nagradom. Ona nije samo na ponos studentima i njihovim roditeljima, već i svim nastavnicima i profesorima koji su kroz protekle godine sudjelovali u naobrazbi naših dobitnica. Svojim uspjehom poslali ste i jasnu poruku mlađim generacijama kako se samo požrtvovnim radom i trudom može doći do vrhunskih rezultata, rekao je načelnik Begić.

U nastavku gošće su govorile o dosadašnjim iskustvima studiranja te daljnjim profesionalnim planovima.

Uz želju da im i daljnji poslovni izazovi budu uspješni kao školovanje, načelnik Begić i predsjednik OV-a Lončar su im na kraju susreta uručili prigodne darove, poklon paket i novčanu nagradu, objavila je Općina Posušje, prenosi grude-online.info.