ONAuBiH i magazin Karike organizuju info sesiju “Zgrabi priliku”

Omladinska novinska asocijacija u BiH poziva mlade novinare i novinarke iz cijele BiH koji svoju praksu, nova znanja i vještine te priliku za rad žele da steknu kroz rad omladinskog magazina Karike.


Desk top view with laptop

Pozivaju se studenti/ice novinarstva, freelance novinare/ke kao i druge mlade zainteresirane za omladinski medijski prostor da prisustvuju info sesiji “Zgrabi priliku sa ONAuBiH i DW” i tako saznaju više o trenutnim mogućnostima i prilikama koje nudi Omladinska novinska asocijacija i magazin Karike.ba.

Info sesija će se održati 25. 3. 2021. (četvrtak) 17:00 – 18:30h na Zoom platformi. Ovaj online događaj je prilika da na interaktivan i zanimljiv način predstavimo Omladinsku novinsku asocijaciju u Bosni i Hercegovini kao i omladinski medijski prostor koji kreiramo kroz magazin Karike.

Ako želiš lično da uzmeš priliku u kreiranju omladinskog medijskog sadržaja prijavi se na info sesiju koju će moderirati Anes Osmić, glavni i odgovorni urednik Omladinskog magazina Karike. Pored urednika magazina, domaćini info sesije koji će odgovarati na tvoje nedoumice, dileme i pitanja vezana za rad Karika i Asocijacije bit će i članovi/ice Upravnog odbora Asocijacije, kao i specijani gosti, naši višegodišnji partneri ispred Deutsche Welle Akademije, Marina Martinović i Klaus Dahman.

Zgrabi priliku

Rok za prijavu je 24.3.2021. u 23:59. Prijavu možete izvršiti na linku.

Prijavljeni će dobiti pristupne podatke za Zoom na mail adrese 25.03. u jutarnjim satima.

Ukoliko imate pitanja, pišite na azra.keric@onaubih.ba ili ammar.grabic@onaubih.ba