Održan treći Youth Speak Forum u Banjaluci

19. maja na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Banjaluci održan je po redu treći Youth Speak Forum koji organizuje AISEC, najveća organizacija mladih i studenata na svijetu. Tema ovogodišnjeg foruma bila je Uspjeh u BiH - (ne)moguća misija.


ooo

Na ovom događaju, koji je održan na Fakultetu političkih nauka prisustvovali su mnogobrojni uspješni ljudi iz sfere ekonomije, menadžmenta i liderstva među kojima su Dijana Tepšić, voditeljka, urednica programa “Rekreativno sa Dijanom Tepšić” i osnivač Play Teama; Tatjana Vučić, ekspert za strateško liderstvo na projektima velikih svjetskih kompanija koja je obrazovanje sticala na Bocconi Univerzitetu u Milanu i na Harvardu u Americi; potom Zoran Gajić, osnivač Inovacionog centra i Robokidsa u Banjaluci, Željka Gajić, stručni saradnik u Robokidsu i mlade i uspješne osnivačice StressLess tima, Una Kasagić i Jana Tanasić.

U panel diskusiji koja je takođe održana na ovom forumu prisutsvovala je Jelica Rastoka, diplomirani ekonomista i najbolji student u istoriji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, koja trenutno radi kao pripravnik asistent na Ekonomskom fakultetu.

(STUDOMAT.ba)