Odluka o studiranju u Sloveniji je donijeta, ali se plašite da nećete biti upisani na željeni program sa vašim prosjekom? Ulaganje u kvalitetno obrazovanje je najisplatljivija životna investicija. Od Vašeg obrazovanja zavisi koliko ćete zarađivati, kako ćete donositi ispravne životne odluke, kako ćete dostizati bolje rezultate u sportu, kako ćete voditi računa o svom zdravlju i još mnogo toga …

Kako se uspješno upisati na besplatne studije u Sloveniji?

Da biste se uspješno upisali na bilo koji fakultet u Sloveniji, morate da imate zahtijevani prosjek ocjena. Nema prijemnih ispita, stoga fakulteti za ograničena mjesta prave selekciju  kandidata na osnovu njihovog uspjeha.

Iako se prijava putem interneta čini vrlo jednostavnom, ipak, za uspješan upis nije dovoljno samo ispuniti elektronsku prijavu.

Nepoznavanje uslova za upis i nepravilno ispunjena prijava dva su glavna razloga zašto svako godine veliki broj kandidata ne uspije da se upiše.

Po bilateralnom sporazumu između država, oslobođeni ste plaćanja školarine, ali  to ne znači da su svi ponuđeni studijski programi besplatni za građane Srbije, BiH i Crne Gore. Uslov za upis na neke od fakulteta je i cerifikat o znanju slovenačkog ili polaganje određenih predmeta na maturi.

Zato ne rizikujte, troškovi neuspjelog upisa mnogo su veći od investicije u vašu budućnost!

U 2TM-u imamo sva rješenja za vas. Tačno znamo na kom fakultetu imate najrealnije šanse za upis sa vašim ocjenama. Povjerite nam svoj prosjek i provjerit ćemo sve opcije koje su vam na raspolaganju. Pažljivim planiranjem, analizama i individualnim pristupom, osigurat ćemo vam sigurno mjesto na fakultetu u Sloveniji.

Mi znamo koji programi su besplatni, a koji ne, mi znamo da li je potreban certifikat ili ne, mi znamo tačno na koji fakultet možete da se upišete.

Dozvolite nam da se pobrinemo za sve rokove, podnošenje kompletne dokumentacije i regulisanje studentske vize.

Ne dvoumite se oko korištenja naših usluga – za vašu investiciju dobijate cjelokupnu podršku na putu do vašeg evropskog obrazovanja i uspješne karijere!

Sa 2TM-om se je do sada uspješno upisalo preko 350 kandidata na slovenačke fakultete.

Rok za prijavu je u toku i ako se sada popune sva mjesta, neće biti drugog roka.

Kontaktirajte nas već danas, pišite nam na email: education@2tm.si, ispunite obrazac na veb sajtu: www.2tm.rs ili nam se obratite putem Facebooka.