Nova Skriptarnica: Sve za studente na jednom mjestu!

Skriptarnica je dio STUDOMAT portala u kojem možete pronaći propise koji uređuju oblasti obrazovanja, te studentskog i omladinskog organizovanja, pomoćne materijale za pripremu ispita i ostale materijale vezane za tematiku portala.


skriptarnica cover

Nova verzija popularne Skriptarnice donosi bolju preglednost dokumenata i responsive dizajn, tako da od sada Skriptarnicu možete posjećivati i putem mobilnih uređaja.

Skriptarnice za pojedine fakultete se nalaze u podforumima tih fakulteta. Na taj način studenti na jednom mjestu imaju sve, što je i slogan našeg portala. Na jednom mjestu nalazi se i Skriptarnica i teme za studentske diskusije o ispitima i događanjima na fakultetu.

Ko može pristupiti Skriptarnici?

Pristup Skriptarnici je potpuno besplatan! Samo registrovani članovi mogu vidjeti dokumente u Skriptarnici. Ukoliko nemate korisnički račun, kliknite ovdje i registrujte se. Skriptarnica se nalazi u sklopu sekcije STUDOROOM.

Kako pomoći rad Skriptarnice?

Podržite rad Skriptarnice i podijelite dokumente sa drugim studentima. Dokumente nam možete slati na info@studomat.ba uz kratki opis kako bismo dokumente postavili u odgovarajuću kategoriju.

Ukoliko se vaš fakultet ne nalazi na listi, kontaktirajte nas putem e-maila info@studomat.ba i proslijedite nam pomoćne materijale koji se koriste na vašem fakultetu.

(STUDOMAT.ba)