Imati priliku osvojiti dodatne dopune uštedilo bi novac, a mogli biste bezbrižno smišljati planove za novogodišnju noć. Uz akciju 5 tebi 5 meni, možete osvojiti dopune na svom računu i na računu svojih prijatelja. Registracijom na portal studentm.ba, dobit ćete jedinstveni link koji možete preporučiti svojim prijateljima. Uz svaku preporuku povećavate mogućnost osvajanja dopune. Vaš prijatelj posjetom najbliže poslovnice i aktiviranjem usluge mobilnog bankarstva, osvoja 5 KM dopune za sebe, ali i za vas koji ste mu poslali link. Osvojena dopuna se kumulira tokom sedmice i isplaćuje putem servisa edopuna.ba na vaš račun i račune vaših prijatelja. .

Aktivacijom usluga mobilnog bankarstva UniCredit Bank m-ba štedite vrijeme i novac. Svi koji ovu uslugu aktiviraju do 31.12. 2017. godine, moći će je koristiti bez naknada do 31.12.2018. godine. Korištenjem mobilnog bankarstva moguće je ostvariti značajne uštede, jer za plaćanje putem m-ba, naknade su i do 80% niže nego za plaćanje u poslovnicama. Uz 5 tebi 5 meni UniCredit Bank ti štedi vrijeme i pruža mogućnost za još više dogovora i druženja sa društvom.

(STUDOMAT.ba)

Prethodni članakPet navika uspješnih studenata: Posjeduješ li ih i ti?
Naredni članakKonkurs Općine Vogošća za stipendiranje učenika i studenata u akademskoj 2017/2018. godini

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.