Naučno-stručni skup “Studenti u susret nauci” 2013

U period od 27. do 29. novembra Studentski Parlament Univerziteta u Banjoj Luci organizuje 6. po redu Naučno-stručni skup "Studenti u susret nauci" 2013 sa međunarodnim učešćem.


stes 2013 banja luka

U period od 27. do 29. novembra Studentski Parlament Univerziteta u Banjoj Luci organizuje 6. po redu Naučno-stručni skup “Studenti u susret nauci” 2013 sa međunarodnim učešćem.

stes 2013 banja lukaNaučno-stručni skup “Studenti u susret nauci” sa međunarodnim učešćem prelazi u tradiciju s obzirom da je ovo 6. po redu Naučno-stručni skup koji organizuje Studentski Parlament Univerziteta u Banjoj Luci, te iz godine u godinu okuplja sve veći broj učesnika.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Po preliminarnim ocjenama očekuje se učešće oko 150 studenata sa univerziteta u BiH, i oko 70 studenata univerziteta iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Bugarske, Italije, Francuske, Poljske, Mađarske, Španije, Ukrajine…

Naučne oblasti koje će biti obuhvaćene navedenim skupom su: inžinjerstvo i tehnologija, medicinske i zdravstvene nauke, prirodne nauke, društvene nauke, poljoprivredne nauke i humanističke nauke.

Cilj skupa je unaprijediti naučno-istraživački rad studenata, promovisati naučni duh akademske zajednice, razmijeniti mišljenja i ideje i stvoriti nova prijateljstva.

Rok za prijavu radova je 15. oktobar 2013. godine.

Više informacija možete naći na oficijalnom sajtu: www.stes.rs.ba

(STUDOMAT.ba)