Nagradna igra: Make Up & Beauty centar “Kultura ljepote” nagrađuje studentice

Make Up & Beauty centar "Kultura ljepote" i STUDOMAT.ba organizuju nagradnu igru za studentice u kojoj možete osvojiti šminkanje kod profesionalne TV šminkerice Nermine Ibrulj.


kultura ljepote

Make Up & Beauty centar “Kultura ljepote” i STUDOMAT.ba organizuju nagradnu igru za studentice u kojoj možete osvojiti šminkanje kod profesionalne TV šminkerice Nermine Ibrulj.

Kultura ljepote i STUDOMAT.ba poklanjaju ukupno pet profesionalnih šminkanja. Ukoliko želite učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti profesionalno šminkanje potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete “Make Up & Beauty centar “Kultura Ljepota” i STUDOMAT.ba me nagrađuju“.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je i “lajkati” Facebook stranice “Nermina Nerma Ibrulj – Make-up Artist” i STUDOMAT.ba.

Kultura ljepote je jedinstven Make Up i Beauty centar otvoren krajem 2014. godine u srcu Starog Grada u Sarajevu (Ul. Safet Bega Bašagića 35). Osnovna djelatnost centra je profesionalna škola šminkanja podijeljena u nekoliko nivoa, prilagođena potrebama korisnika, sa iskusnim i certificiranim predavačima (TV i filmskim šminkerima, maskerima, umjetnicima body paintinga, stilistima, fotografima i modelima).

Nermina Ibrulj je profesionalni TV šminker sa dugogodišnjim iskustvom. Nermina radi sa svim renomiranim produkcijskim kućama i marketinškim agencijama, a od 2011. godine je dio tima regionalne televizije „Al Jazeera Balkans“.

Nagradna igra traje do 19.04.2015. godine do 23:59 sati. Imena dobitnica će biti objavljena na portalu STUDOMAT.ba.

(STUDOMAT.ba)