Nagradna igra: Imena studenata koji su osvojili učešće na NetWork 9 konferenciji

STUDOMAT je u saradnji za NetWork 9 konferencijom, organizovao nagradnu igru u kojoj ste mogli osvojiti besplatno učešće na NetWork 9 konferenciji koja će se održati od 27. do 29. marta 2019. godine u Neumu.


NetWork 9 1920x1080

Slučajnim kompjuterskim odabirom pomoću aplikacije na internet stranici random.org izvučene su sljedeće sretne dobitnice:

  • Nadina Omerović
  • Maida Sarvan

Molimo sretne dobitnice da se jave u inbox Facebook stranice STUDOMAT.ba sa kontakt podacima (broj telefona i e-mail adresa).

Nagrada podrazumijeva besplatan prevoz na relaciji Sarajevo – Neum – Sarajevo, smještaj i učešće na NetWork 9 konferenciji.


O konferenciji

NetWork 9 konferencija je po svojoj veličini najveći bh. poslovno-tehnološki događaj. Ona na jednom mjestu okuplja relevantne stručnjake iz IT i drugih oblasti koji na konferenciji razmjenjuju iskustva u primjeni savremenih tehnoloških i digitalnih dostignuća.

Konferencija će ove godine obuhvatiti relevantne i globalno aktuelne tematske cjeline vezane za vještačku inteligenciju, Internet of Things,  digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj.

Kao i prethodnih godina studentima je omogućeno da učestvuju na najvećoj IT konferenciji u Bosni i Hercegovini uz plaćanje studentske kotizacije u iznosu od 50 KM (+ 17% PDV).

NetWork svake godine okuplja sve veću mrežu ljudi koji bez ustezanja razmjenjuju svoja iskustva i znanja i sklapaju poslovne dogovore. Stručnjaci iz IT i drugih oblasti će na konferenciji razmjenjivati iskustva u primjeni savremenih tehnoloških i digitalnih dostignuća, prvenstveno u poslovanju. Na NetWorku će se susresti IT profesionalci i entuzijasti, menadžeri, pripadnici akademske zajednice i studenti, ekonomski analitičari, predstavnici medijskih kuća, predstavnici institucija vlasti, preduzetnici i start-upovi.

Predavanja će se odvijati u salama Grand Hotela Neum, a zvanično otvaranje konferencije planirano je za 27. mart 2019. godine.

Sve informacije o NetWork 9 konferenciji pod sloganom Connecting the Dots dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije www.networkkonferencija.ba  putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće. Novosti o NetWork 9 su dostupne i putem društvenih mreža: FacebookInstagramTwitter i LinkedIn.