fbpx

Nagrada 1000KM: EESTEC LC Tuzla organizuje Hackathon

Ove godine, EESTEC LC Tuzla organizuje Hackathon, na temu “Workplace Automatization” u sklopu drugog po redu EESTEC Project Marathon-a pod nazivom "EESTEC Project Marathon vol. 2: Going Cyber".


Foto: EESTEC LC Tuzla

Ove godine, EESTEC LC Tuzla organizuje Hackathon, na temu “Workplace Automatization” u sklopu drugog po redu EESTEC Project Marathon-a pod nazivom “EESTEC Project Marathon vol. 2: Going Cyber”.

Advertisements
Foto: EESTEC LC Tuzla

Ovaj Hackathon je namijenjen svim studentima koji žele usavršiti i pokazati znanja i vještine koje posjeduju i pritom osvojiti vrijedne nagrade i obogatiti svoj CV.

U sklopu ovogodišnje teme Hackathona, svi učesnici će imati zadatak da za 24h implementiraju svoje rješenje nekog od problema koji će biti ponuđeni kao što su menadžiranje zadataka, uposlenika i njihovog radnog vremena, praćenje performanse timova ili pojedinaca, uspostavljanje kvalitetnog radnog okruženja ili da kreiraju sistem za rješavanje nekog drugog problema kako bi unaprijedili kvalitetu organizacije poslovanja jedne kompanije.

Foto: EESTEC LC Tuzla

Prva nagrada 1000KM

Na Hackathonu će se takmičiti timovi od minimalno dvoje, a maksimalno troje članova. Također će se i individualne prijave uzeti u obzir, gdje se u tom slučaju za jednog učesnika formira tim od preostalih prijava. Tim sa najboljom idejom će osvojiti poklon bon u iznosu od 1000 KM, dok je za drugo mjesto izdvojena nagrada od 500 KM, a za preostale učesnike su obezbijeđeni dodatni poklone i iznenađenja.

Hackathon će se održati 19. marta u trajanju od 24h, a svi zainteresovani studenti mogu izvršiti prijavu do 13.03. u 23:59h putem forme.

Za sve preostale informacije možete posjetiti Facebook i Instagram stranicu EESTEC LC Tuzla.

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!