Muke zaljubljenog studenta zbog kojeg internet plače od smijeha: Uplovio u vezu sa starijom djevojkom, a ona mu rekla da je “balavac”

Student je nedavno je uplovio u neobičnu ljubavnu vezu, sa čak četiri godine starijom djevojkom.


side view of happy woman with closed eyes hugging boyfriend in park with sunset behind
Ilustracija: Envato

Studentske grupe na društvenim mrežama obično su najbolji način da se dođe do knjiga, materijala potrebnog za polaganje ispita, kolega koje povoljno izrađuju seminarske i diplomske radove, iznajmljuju bubice ili jednostavno traže cimera. Međutim, kad muka natjera, valja im se obratiti i za pokoji ljubavni savjet.

Upravo takva jedna poruka objavljena u grupi “Studenti beogradskih univerziteta-SBU” ovih dana je dobro nasmijala tviteraše.

Naime, jedan član pomenute grupe nedavno je uplovio u neobičnu ljubavnu vezu, sa čak četiri godine starijom djevojkom, pa je probleme zbog razlike u godinama odlučio da podijeli sa kolegama i usput ih upita za savjet.

– Ćao društvo, jedno pitanje za zaljubljene kreativce. Nedavno sam poslije duže veze počeo da izlazim sa jednom djevojkom koja je četiri godine starija (prvi put u životu). I uglavnom prije nego što smo prvi put izašli, dosta me je spuštala, rekla je da sam sladak, ali da sam balavac za nju i slične fore, i onda sam ja njoj rekao da me podsjeća na moju baku pošto je sva tako uštogljena, fina i ozbiljna, napisao je mladić.

U nastavku, objasnio je i poentu svog obraćanja i zamolio za “kreativni savjet”.

– Uglavnom, treba da se vidimo drugi put i to da gledamo film, a ja sam slučajno u knjižari našao neku dječiju knjigu “How to babysit your grandma” (prim.aut. “kako čuvati svoju baku”). Pa bih zamolio za neki kreativan savjet šta da napišem kao posvetu, imate li ideju za neku foricu i slično, glasila je poruka, prenosi Blic.rs.

– Napiši da ste jezivi, jer zaista jeste, glasio je odgovor sa najvećim brojem reakcija jednog kolege studenta na muke mladića.

Zbunjeni tviteraši nisu znali na šta prvo da obrate pažnju, da li na “veliku” razliku u godinama, problematičan odnos para ili da se stvarno pozabave smišljanjem posvete za knjigu, pa su uskoro počeli da stižu duhoviti odgovori.

– Šta će mu posveta, sama knjiga je već prejaka forica, započeli su korisnici Twitera svojim komentarima.

Drugi su nagađali koliko godina imaju autor posta i njegova devojka i osvrnuli se na razliku.

– On ima 22 godine, ona 26, zapravo mislim da je 19-23, prije bih rekao 17-21, ali 4 godine, prevelika je to razlika, šta će svijet da kaže, glase neki od komentara.

Ne vjerujući šta čitaju, tviteraši su se pitali šta je mladića natjeralo da napiše ovakav post, pa je pala i pokoja uvreda na njegov račun.

– E ko sve danas studira, napisao je neko.

– Kako li bi se tek ponašao da nije zaljubljen i kreativac?, zaključili su korisnici ove društvene mreže.