Mnogi studenti su ljubomorni: Ovako izgledaju ljetni ispitni rokovi na moru

Studentica je snimila video u kojem pokazuje kako izgledaju njezini ispitni rokovi.


ucenje na moru tiktok

Juni i juli rezervirani su za ljetne ispitne rokove. Ljeto je službeno počelo, ali ne i za studente koji moraju učiti tokom ovih visokih temperatura.

Jedna od studentica koja uživa u tim blagodatima je snimila video za svoj TikTok profil u kojem pokazuje kako izgleda jedannjezin dan kada traju ljetni ispitni rokovi, piše Moj Faks.

@brbrrkvn

ma nije sto je vruce, nego sto je sparina 🫠🍉🌴🍦📚✍️🏻 #student #vlog #dayinmylife #rijeka #logopedija #croatia #lavieestbelle

♬ Little Things x Gypsy Woman by L BEATS – DJ L BEATS

Naravno da uči, jer mora kao i svi ostali studenti, ali tokom dana pronađe vremena i za druženje, kao i za odlazak na plažu. Tako njezin dan, prema TikTok videu, započinje učenjem, zatim ručkom u menzi i ponovnim učenjem, a poslijepodne je rezervirano za odlazak na plažu.

Očito je da su mnogi ljubomorni na ovu studenticu, sudeći prema komentarima ispod videa. Ne samo da joj zavide na ovakvom obliku studentskog života već neki u komentarima spominju i želju za životom na moru upravo zbog svih pogodnosti i predivnih kadrova koje je snimila ova studentica.