Microsoft nudi besplatne online kurseve

Rad na računarima postao je neophodna vještina čovjeka. No, želiš li znati više no ostali, prijavi se na ovaj besplatni online kurs koji ti nudi Microsoft.


microsoft 1586935881

Ovi online kursevi dostupni su za ljude širom svijeta. Velika prednost je što je kurs besplatan, a dobit ćete potvrdu za svaki koji uspješno završite.

Okruženi smo svijetom kompjutera i osnovne karakteristike nam moraju biti dobro poznate. Svakodnevno koristimo razne komplikovane programe, a da toga nismo ni svjesni. Svijet teži ka sve većem napretku i digitalizaciji. Prelazimo iz realnog svijeta u digitalni, a za što bolje snalaženje u njemu, potrebna su i bolja znanja koja pruža ovaj online kurs.

Kursevi edX-a, koje podučavaju Microsoftovi stručnjaci, omogućuju vam učenje putem praktičnog iskustva sa širokim dosegom, najsavremenijim tehnologijama u područjima koja uključuju usluge oblaka, mobilni razvoj i znanosti podataka. Bez obzira jeste li student ili iskusni tehnolog, Microsoft vam može dati mogućnost stvaranja inovativnih aplikacija, usluga i iskustava na Microsoftovoj platformi koji će vam pomoći da napravite značajan utjecaj u današnjem međusobno povezanom svijetu.

Za više informacija i upis na kurs po vašem izboru, posjetite službenu web stranicu.