Microsoft BiH i STUDOMAT te nagrađuju učešćem na Microsoft NetWork 7 konferenciji

Microsoft BiH i STUDOMAT organizuju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti besplatno učešće na Microsoft NetWork 7 konferenciji koja će se održati od 19. do 21. aprila u Neumu.


MS NetWork 7 1

Kotizacija podrazumijeva besplatan prevoz na relaciji Sarajevo – Neum – Sarajevo, smještaj i učešće na Microsoft NetWork 7 konferenciji.

Kako ostvariti učešće u nagradnoj igri?

Da biste ostvarili učešće u nagradnoj igri i osvojili jednu od ukupne dvije kotizacije koje je obezbijedila kompanija Microsoft BiH, potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete “Microsoft BiH i STUDOMAT me nagrađuju učešćem na Microsoft NetWork 7 konferenciji.“.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je i “lajkati” Facebook stranice MSNetwork i STUDOMAT.

Nagradna igra traje do 10. aprila 2017. godine. Imena sretnih dobitnika će biti objavljena na portalu STUDOMAT.ba.

O konferenciji

Centralne teme ovogodišnje konferencije su proces digitalne transformacije i cybersecurity. MS NetWork 7  učesnicima će ponuditi više od 80 predavanja iz oblasti Microsoft tehnologija, sigurnosti IT okruženja i transformaciji poslovnih procesa iz šire regije.

Predavanja su i ove godine podijeljena u 6 smjerova, i to digitalna transformacija poslovanja, razvoji platformi i alati, smještaj i analiza podataka, server / cloud infrastruktura i servisi, sigurnost i upravljanje identitetima te studije slučaja. Tokom konferencije bit će riječi i o procesu migracije sa lokalne na cloud infrastrukturu, iskustvima korisnika iz Bosne i Hercegovinu u ovom procesu, odnosno novim mogućnostima dostupnih Microsoft cloud servisa kao što su Azure, Dynamics 365, Enterprise Mobility Suite, Office 365 i drugih.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na www.msnetwork.ba.

(STUDOMAT.ba)