Međunarodna studentska nedjelja u Beogradu – ISWiB 2015

Omladinsko udruženje „Svjetski omladinski talas“ je otvorilo prijave za učešće na devetoj Međunarodnoj studentskoj nedjelji u Beogradu 2015 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), koja će se održati od 12. do 19. jula u glavnom gradu Srbije. Ovogodišnja tema festivala nosi naziv Unwrap.


ISWiB

Omladinsko udruženje „Svjetski omladinski talas“ je otvorilo prijave za učešće na devetoj Međunarodnoj studentskoj nedjelji u Beogradu 2015 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), koja će se održati od 12. do 19. jula u glavnom gradu Srbije. Ovogodišnja tema festivala nosi naziv „Unwrap“.

Advertisements

“ISWiB” festival je namijenjen svim studentima. Sve oblasti studija dolaze u obzir, s obzirom na činjenicu da će se učesnici baviti različitim problemima iz različitih oblasti nauke, kulture i društva uopšte. Takođe, osobe koje nemaju status studenta, ali su u skorašnjem periodu završili studije, dobrodošle su da se prijave.

Domaći studenti koji studiraju na nekom od univerziteta u Srbiji plaćaju troškove učešća u iznosu od 40€. Za studente iz inostranstva, troškovi učešća iznose 120€.

Cijena participacije za studente iz inostranstva obuhvata smještaj tokom trajanja festivala, hranu (pun pansion), te materijale za radionice. Za domaće studente, u cijenu participacije je uključena hrana i materijali za radionice. Domaći studenti iz Srbije ukoliko žele, mogu tražiti i organizovanje smještaja, ali u tom slučaju plaćaju punu cijenu učešća kao i studenti iz inostranstva. Troškovi puta, vize i džeparac nisu pokriveni od strane organizatora.

Advertisements

Rok za prijavu je 01.04.2015. u 23:59 (po srednjoevropskoj vremenskoj zoni)!

Prijavni formular i više informacija je dostupano na sajtu: www.iswib.org.

(mladi.info)