Ljetni program Humanost u akciji 2015

Ljetni program Humanity in Action 2015 otvoren je za sve bh. studente i nedavne diplomante posvećene promociji ljudskih prava, prava manjina, tolerancije i poštivanja različitosti.


Ljetni program “Humanity in Action 2015” otvoren je za sve bh. studente i nedavne diplomante posvećene promociji ljudskih prava, prava manjina, tolerancije i poštivanja različitosti.

Ukoliko želite profesionalno napredovati i imati mogućnost stažiranja u Evropskom parlamentu i Američkom kongresu, onda je ovo prava prilika za vas. Provedite mjesec dana na prestižnim ljetnim programima u Berlinu, Amsterdamu ili Kopenhagenu razgovarajući o gorućim pitanjima današnjice i susrećući se sa liderima iz raznih oblasti. Prevoz, smještaj kao i džeparac obezbjeđeni!

Rok za prijave je 23. februar, 2015. godine.

Više informacija o samom projektu kao i načinu apliciranja možete pronaći na: www.humanityinaction.org

(STUDOMAT.ba, S.M.)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X