Kompanija Mtel studentima poklanja tri kotizacije za Play Media Day 03

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03 predstavlja preko 30 svjetskih regionalnih i domaćih predavača i panelista, 08. juna u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci. Tri konferencijska prostora, mnoštvo interaktivnih zona za opuštanje i zabavu, preko trideset partnerskih medija iz cijelog regiona, kao i više od 500 domaćih i regionalnih posjetilaca, pretvoriće Banjaluku na jedan dan u centar kreativnne industrije regiona.


mtel vijesti

Ovaj događaj iz godine u godinu privlači sve više studenata, kako iz BiH, tako i iz regiona, a kompanija Mtel, koja je partner događaja, za najsrećnija tri studenta ili studentkinje poklanja kotizaciju! Kako osvojiti poklon kotizaciju? Brzo ispod objave ove vijesti na Mtel Facebook stranici, napišite u komentar zašto baš vi želite biti dio Play Media Day 03, regionalnog komunikacijskog događaja.

Dobitnike, koje će izabrati kreativni tim Play Media Day 03, ćemo objaviti 01. juna.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

U okviru ovogodišnjeg komunikacijskog događaja u Muzeju savremene umjetnosti RS imaćete priliku da posjetite i Mtel interaktivnu zonu, u kojoj ćete moći da ostavite zanimljive kreativne poruke, ali i da se fotografišete u specijalnoj foto zoni.

Ovogodišnji Play Media Day okuplja na jednom mjestu predstavnike domaćih i regionalnih kompanija, agencija, medijskih kuća, studenata i kreativaca. Organizatori ističu da će za sve posjetioce, prisustvo ovakvom događaju, pored edukacije, biti i prilika da upoznaju kvalitetne stručnjake iz domena marketinga, PR-a, dizajna, medija, IT industrije kao i da ostvare nove saradnje, te započnu neke nove zanimljive poslovne projekte.

Požurite i obezbijedite svoje kotizacije na vrijeme. Sve informacije o događaju, predavačima i programu potražite na: www.playmediaday.com

Jedinstven spoj edukacije i zabave na jednom mjestu! Komunikacija je beskonačna!

(STUDOMAT.ba)