Kojih je to pet stvari koje svaki student mora imati

Svaki student koji drži do sebe, mora imati slijedećih 5 stvari sa sobom u bilo kojem trenutku. Kojih je to 5 stvari pročitajte u nastavku.


letters 416960 960 720

To su (ne nužno tim redoslijedom) otvarač za pivu, karte, prezervativi i naravno mamin recept za grah. Ako vam nije jasno zašto baš tih 5 stvari, objasnit ćemo vam u nastavku, prenosi x-ica.com.

1. Otvarač za pivu

Upaljač kojim inače otvaraš pivu ti uvijek netko popali. Zube čuvaj, a popularno otvaranje pomoću okvira na vratima nije uvijek izvedivo. Stoga ti preostaje sponzorski otvarač za pive, boce, koji jednostavno zakvačiš za ključeve.

2. Karte 

Zamisli si situaciju. Čekaš usmeni, na redu si za kojih dva sata ako je profa u elementu, ugasio ti se mobitel, pardon smartphone ili ti je na 6%. Ti vadiš karte, nađeš još tri prijatelja i zabava može početi.

3. Pasoš

Nekad je najveći za**b bio da zaspiš u tramvaju. Zato je u ova nestabilna vremena dobro imati pasoš, da ne daj bože hitno moraš preko granice.

4. Prezervativ

Prezervativ, kondom, kurton, kako ga god zvali, imajte ga u se i na se, jer opet kažemo nestabilna su vremena… Pametnom dosta.

5. Recept za grah

Recept za dobar grah može imati samo jedna i jedina, mama. Jer dobar grah je svakom studentu najbolji drug. Skuhaš ga, pa ste i ti i cimer mirni cijeli vikend ili barem do pola tjedna.

(STUDOMAT.ba)