Knjige u Buybooku po fascinantnoj cijeni od 1 KM

Divna i rijetka prilika, koja se definitivno ne propušta, da knjiški moljci dočekaju svoj momenat samokontrole kada, po cijeni jedne knjige, mogu pronaći petnaest knjiga po svojoj volji i možda popraviti svoje raspoloženje. Buybook u Sarajevu čeka na vas!


Ovaj mjesec, buybook je omogućio doista povoljnu akciju ljubiteljima knjiga, bestselera i primamljivih naslova iz svjetske baštine. Knjige po promo cijeni od samo 1 KM možete pronaći na policama Buybooka svakim radnim danom od 09:00h do 20:00h, na adresi Radićeva 4, 71000 Sarajevo.

Advertisements

Naglašeno je da nova izdanja knjiga dolaze na svaka 2 sata, s obzirom na ogromnu traženost i odziv knjiških moljaca! Neki od autora i autorki koji krase police knjižare su i poznata Stepheni Meyer, autorica bestselera Sumrak sage, Veronica Roth, James Lyon, pa čak i književnike i književnike domaće scene te knjige historijskog pregleda Ibrahima Bublina, ili književnih kritičara modernog vremena, knjige koje bi inače varirale mnogo većom cijenom.

Advertisements

Ponuda važi do 15.03. i jedinstvena je prilika da obogatite svoju mini kućnu biblioteku i upotpunite svoje slobodno vrijeme, predate se imaginaroj oazi mira skrivenoj u koricama štiva poznatih svjetskih autora i autorki.

(STUDOMAT.ba)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!